Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 9
PitjorMillor Durant la tarda-nit anterior a la inauguració del renovat barri del Palau els operaris s'afanyaven en l'ornamentació dels jardins. Una de les varietats florals escollides va ser la poinsettia, planta decorativa d'hivern.

Contra el que podria semblar aquesta planta es manté en temperatures superiors a 12 graus, encara que l'ideal és que l'ambient no superi els 22-23 graus durant el dia i que a la nit no baixi dels 16 graus. És una planta que no s'ha de regar massa, si pot ser amb aigua tèbia, i amb cura de no mullar les fulles. Els corrents d'aire tampoc són bones companyes de viatge i la reacció natural és la caiguda de la fulla fins a deixar a la planta nua. Per conèixer les característiques d'aquesta planta no cal ser un professional, només visitar alguna pàgina web.

 
A la foto es poden observar les conseqüències de triar aquesta planta com a ornament. Ni les condicions meteorològiques, ni l'incivisme dels ciutadans, que les robaven poc després de ser plantades, ni el cost de les hores extres que es van emprar per a la seva plantació feien aconsellable triar aquesta varietat floral per a la decoració del barri. 

Per al PSC és un malbaratament assumible, el que interessa és el lluïment. Com sempre bonic per fora, podrit per dins. Esperem i desitgem que aquest govern municipal es marceixi igual de ràpid que aquestes poinsetties.l PSC és un malbaratament assumible, el que interessa és el lluïment. Com sempre bonic per fora, podrit per dins. Esperem i desitgem que aquest govern municipal es marceixi igual de ràpid que aquestes poinseties.  

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0