Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 8
PitjorMillor 


 

 

Hi ha deficiències a Sant Andreu de la Barca?  On?

Ens ajudes a identificar-les? 

 

En ocasió de la Festa Major Democràcia 3.0 va realitzar una enquesta d'opinió entre els visitants del nostre Stand informatiu.La quantitat de dades recollides ens va plantejar un problema i era com traslladar la informació a la ciutadania, circumstància a la qual ens vam comprometre.

Democràcia 3.0 ha decidit mostrar les deficiències de manera geolocalitzades, és a dir ubicar-les en un mapa real de Sant Andreu de la Barca que sigui accessible i consultable per qualsevol.


 

L'elaboració del mapa permetrà visual i ràpidament identificar els problemes que tant Democràcia 3.0, com els veïns de Sant Andreu, anem identificant. Democràcia 3.0 plantejarà solucions i a mesura que el problema es solucioni s'eliminarà la deficiència del mapa.

Però amb les enquestes d'opinió que vam realitzar durant la Festa Major no és suficient i per tant demanem la participació novament dels veïns d'aquest municipi per anar configurant a poc a poc el mapa. Com?

La vostra col.laboració és important i per això hem posat a la vostra disposició un formulari de contacte perquè ens feu el trasllat de les deficiències que pugueu observar en el vostre entorn. Fins i tot hem habilitat la possibilitat que aquesta deficiència pugui ser documentada gràficament. Podràs traslladar una deficiència i adjuntar una fotografia que la documenti.

No volem que sigueu mers espectadors dels canvis que s'acosten a Sant Andreu de la Barca i per això us demanem la vostra participació activa.

Suposo que recordeu el nostre lema:

 

"Amb honradesa, tenacitat i treball, podem fer entre tots un Sant Andreu de la Barca millor."
 

Anticipadament us donem les gràcies per la vostra participació.
 

________________________________________________________________________________________
 


Us presentem el mapa interactiu que hem creat. És perfectament navegable, podeu fer zoom sense cap problema, i fins i tot clic sobre els marcadors de deficiència que hem situat. En aquest moment se us obrirà una finestra que us mostrarà la descripció de la deficiència i la imatge o el vídeo associat.

Per sota del mapa hem situat el formulari de contacte perquè ens facis arribar les que observis en el teu entorn. Democràcia 3.0 comprovarà la deficiència i situarà el marcador corresponent al mapa. Anirem completant el mapa entre tots.
Veure Sant Andreu de la Barca en un mapa més gran

  

 

Powered by SEM