Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 2
PitjorMillor 

 

El passat 15 d'abril Democracia 3.0 i Veïns amb Veu vam signar un acord de col·laboració. Tots dos partits polítics van néixer des de la iniciativa ciutadana, des de la independència política i en atenció a la seva creació centrem la nostra actuació política en un àmbit estrictament municipal. Veïns amb Veu és la segona força política a l'Ajuntament de Vilanova del Camí.

 

 

L'acord de col·laboració té per objectiu compartir experiències i sinergies, col·laborant activament en les actuacions i activitats polítiques d'ambdues formacions. L'intercanvi d'informació serà beneficiós per al desenvolupament d'accions que vagin en benefici de la ciutadania. L'acord se supedita a garantir la democràcia interna en la presa de decisions, a canalitzar les actuacions des del respecte i el diàleg, tenint en compte la participació i l'opinió ciutadana a l'hora de concretar les actuacions polítiques. Es garanteix en l'acord la transparència en les actuacions facilitant el dret del ciutadà a l'accés a la informació.

Amb aquest acord de col·laboració, i uns altres que es tancaran pròximament, Democracia 3.0 inicia un camí que reforçarà al partit i les seves actuacions. Queda garantida en tot moment, com fins ara, la independència en la presa de decisions.

Així mateix Democracia 3.0 elaborarà en breu un codi ètic intern centrat en alguns dels principis que ja ens autoimposem com a formació política des del nostre naixement. Volem generar una confiança entre la ciutadania centrada en l'honestedat, la lleialtat institucional, la veracitat, l'exemplaritat, i la capacitat de servei des de l'austeritat econòmica. Democracia 3.0 considera que respectar aquests valors és essencial en l'exercici democràtic.

 

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0