Get Adobe Flash player

Warning: copy(): http:// wrapper is disabled in the server configuration by allow_url_fopen=0 in /homepages/35/d321582448/htdocs/portal/plugins/content/mavikthumbnails.php on line 674

Warning: copy(http://democracia-trespuntocero.comimages\stories\imagenes\mostra 2010\p_0037.jpg): failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /homepages/35/d321582448/htdocs/portal/plugins/content/mavikthumbnails.php on line 674
Valoració d'usuari: / 3
PitjorMillor 


Al juny de 2009 José Manuel García Bravo decideix abandonar la militància del seu partit per discrepàncies amb la direcció. Els motius principals van ser la vulneració dels principis fundacionals i la falta de democràcia interna.

Després de dos anys exercint la funció de regidor de l'Ajuntament decideix, per principis, renunciar el càrrec que fins llavors ocupava.

El seu equip de treball, juntament amb altres veïns del municipi, varen decidir al novembre de 2009 donar els primers passos per a la constitució d'un nou partit polític davant la inexistència d'una oposició que Pogués contrarestar les majories absolutes existents.

Així neix Democràcia 3.0.


Els estatuts d'aquest nou partit es recullen en aquesta mateixa pàgina web.

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0