Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 9
PitjorMillor 

Democràcia 3.0 és un partit polític amb àmbit d'actuació en la Comunitat Autònoma de Catalunya constituït per a contribuir democràticament a la determinació de la política municipal, en aquelles localitats on existeixi representació del partit, i a la formació de la voluntat política dels ciutadans, així com promoure la seva participació en les institucions representatives de caràcter polític mitjançant la presentació i suport de candidats en les corresponents eleccions, de conformitat amb les següentes finalitatss específiques.


Democràcia 3.0 té el seu origen i especial vinculació amb el municipi de Sant Andreu de la Barca (Barcelona). L'escassa participació ciutadana, la nul·la transparència d'aquesta administració local governada durant anys per majories absolutes ineficaces, l'escassa i laxa oposició i el convenciment generalitzat que aquestes situacions són inamovibles en el temps; ens duu a prendre consciència que és necessari la formació d'un partit polític d'àmbit autonòmic que es configuri com el punt d'inflexió necessari per a modificar les actuals dinàmiques locals.

Democràcia 3.0 neix per a donar resposta als ciutadans de Catalunya que actualment no se senten representats per cap dels partits polítics existents. Democràcia 3.0 internalitza la democràcia en els seus processos permetent la seva expansió a través d'altres punts de vista, a pesar de no ser assumides per la majoria, i avançat en la interacció amb el teixit social perquè es torni més fort i flexible alhora.

Perseguim ser una alternativa íntegra al marge de la sensació, real en molts casos, d'una corrupció generalitzada en la qual es sustenta la classe política.

Democràcia 3.0 anhela una societat catalana integrada i convençuda del paper primordial que juga en el desenvolupament de l'Estat sense oblidar la capacitat integradora per a tots aquells ciutadans que en decideixen formar part.

Naixem com una organització oberta per a totes aquelles persones i sectors socials que defensen l'honradesa com principi d'actuació bàsic i que pretenguin intervenir en la vida política dels pobles i ciutats en els quals resideixen.

El nostre objectiu es centra en el treball honest i tenaç per a construir municipis més pròspers, justs, solidaris i participatius fent un ús eficient del patrimoni i dels recursos dels ciutadans, impedint la destrucció del nostre entorn natural, cultural i social.

El nostre compromís es centra a aportar noves idees, impulsar noves polítiques i restituir el principi de racionalitat en la política local.
 

Powered by SEM