Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 2
PitjorMillor 

Vente al Sur. Primera part.

El President de Democràcia 3.0 durant les dues setmanes següents a la celebració de l'entrevista va intentar i finalment va aconseguir, no sense grans dificultats, intervenir en el programa "Vente al Sur" per a exercir l'oportú dret de rèplica a les declaracions realitzades per D. Luis Felipe Nieto, Tinent Alcalde de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca.


La rèplica es va produir en directe el dia 3 de juliol, dintre de les pautes que es van imposar al President de Democràcia 3.0 per part del conductor del programa "Vente al Sur" de Radio Sant Andreu.

La rèplica va anar en directe, va durar aproximádamente uns 30 minuts, i en ella no es van poder abordar temes que no haguessin estat al·lusions directes a Democràcia 3.0. Les acusacions vetllades a Democràcia 3.0, la desinformació i les asseveracions falses manifestades per el Tinent d'Alcalde del PSC, D. Luis Felipe Nieto, no van poder ser abordades en la rèplica pel president de Democràcia 3.0 davant la negativa insistent del conductor del programa.

El dimarts 6 de juliol Democràcia 3.0, a través del seu President, va sol·licitar l'enregistrament de la intervenció i la resposta va ser que no apareixia aquest enregistrament, circumstància absolutament sorprenent i inhabitual tant en radio Sant Andreu com en qualsevol mitjà de comunicació amb cara i ulls. Fins a la data no s'ha rebut més informació al respecte.

Davant l'absència d'enregistrament, la Direcció de Democràcia 3.0 ha decidit reproduir la intervenció del nostre President. És a dir es va tornar a gravar la intervenció amb els mitjans amb els quals conta el nostre Partit, al marge de radio Sant Andreu, i fins i tot Democràcia 3.0 s'ha permès la llicència d'ampliar aquesta intervenció amb aquells temes que van ser tractats pel sr. Luis Felipe Nieto, però que el conductor del programa "Vente al Sur" no va permetre que fossin replicats.

 

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player
 Powered by SEM