Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 1
PitjorMillor 

El regidor d'Urbanisme de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha intervingut en el programa "Vente al Sur" de Radio Sant Andreu, emès avui dissabte 19 de juny, de 10 a 13,30h.


El conductor del programa ha formulat preguntes polítiques, algunes inspirades en la informació que D3.0 fa arribar als ciutadans del municipi. Davant les respostes donades pel convidat, el President de D3.0 ha entrat en directe en el programa per a fer algunes preguntes i assenyalar la falsedat d'algunes de les apreciacions que s'estaven fent en el programa de ràdio. El conductor del programa ha manifestat que el programa era musical i no polític i que el convidat ja havia abandonat el programa i per això no ha permès, de forma molt educada, al president de Democràcia 3.0 formular pregunta alguna.

El conductor del programa ens ha convidat que ens dirigim al programa "Via Directa", també de radio Sant Andreu, per a poder tenir l'oportú dret de rèplica. Així ho farem.

El President de Democràcia 3.0 s'ha personat vint minuts més tard de la seva intervenció a Radio Sant Andreu a fi d'obtenir l'enregistrament del programa i casualment s'ha trobat amb el regidor d'Urbanisme que en aquells moments abandonava les instal·lacions de radio Sant Andreu.

Democràcia 3.0 entén que el programa "Vente al Sur" de radio Sant Andreu sigui un programa musical i que no tracta temes polítics. El que no entén Democràcia 3.0 és que puntualment es tractin temes polítics amb l'equip de govern d'aquest municipi i que la resta de grups polítics no puguin exercir el seu oportú dret a rèplica. No oblidem en cap moment que les informacions facilitades per Democràcia 3.0 als veïns d'aquest municipi tenen suport documental i que cap d'elles, absolutament cap d'elles, s'argumenta des de la remor o la insinuació.
 

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player
 
Powered by SEM