Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 1
PitjorMillor 

 Avui, 22 de juny de 2010, s'ha celebrat a Abrera la setena edició del concurs d'Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord al que han concorregut trenta-sis projectes d'empreses.


A l'acte, al que han assistit diferents alcaldes de la comarca, ha contat amb la presència, en representació de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, de Donya Concepción Alsina Vendrell, Tinent Alcalde i regidora de promoció econòmica, i de D. Francisco Santana, regidor de parcs i jardins.


El resultat del concurs ha estat molt satisfactori per al nostre municipi ja que ha obtingut, en les quatre categories a concurs, dos premis i tres finalistes.


 
 

Els guanyadors han estat:

- Asuesco S.L. (desenvolupament de solucions energètiques), de Sant Andreu de la Barca, en la categoria de nous jaciments d'ocupació.
- Hiperauto Catalunya S.L. (primer centre multimarca, especialitzat en reparació de xapa i pintura per a automòbils), de Sant Andreu de la Barca, en la categoria de millor iniciativa comercial

Els finalistes han estat:

- Serveis educatius Pam i Pipa i Hiperauto Catalunya S.L en la categoria de Millor iniciativa en la generació d'ocupació.
- L'IES Montserrat Roig, presentant un treball de Gisela Cabanillas Laguna, en la categoria de millor idea jove de negoci.

Democracia 3.0, que va estar present en l'acte donant suport als nostres candidats, vol felicitar tant als guanyadors com als finalistes que tan bon paper han fet en representació del nostre municipi.Powered by SEM