Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 1
PitjorMillor 

 
Democracia 3.0 concorrerà a les eleccions municipals del proper mes de maig.

L'assemblea del partit, en sessió celebrada el passat mes de desembre, va acordar per unanimitat la presentació de Democracia 3.0 en les properes eleccions municipals. Així mateix es va acordar l'inici d'un procés de primàries, entre els afiliats al partit, per a la designació del cap de llista.

Finalitzat el procés de primàries estem en disposició d'anunciar que Democràcia 3.0 ha designat al seu actual regidor i president del partit, D. José Manuel García Bravo, com a cap de llista de la nostra formació.

 

La demora en l'anunci de la concurrència a les eleccions municipals, i en la designació del nostre candidat, obeeix als intents que ha realitzat Democracia 3.0 d'agrupar sota unes mateixes sigles a diferents partits, o si escau agrupacions electorals, per conformar una candidatura conjunta. Aquesta situació a data d'avui no ha pogut cristal·litzar-se.

Democracia 3.0 considera que una elevada concurrència de candidatures perjudica els interessos de conformar un Sant Andreu de la Barca millor i per tant seguirem treballant fins a l'últim moment per intentar arribar a acords de consens.

 

Powered by SEM