Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 9
PitjorMillor 


Els afiliats a Democracia 3.0 van triar el passat divendres, 25 de febrer de 2011, al seu cap de llista de cara a les properes municipals.

La candidatura presentada per José Manuel García Bravo va ser aprovada pels afiiliats al partit i ratificada pel Comitè Executiu tal com marquen els estatuts.

Fa tot just un any Democracia 3.0 es va constituir com a partit polític. Després de la decisió de concórrer a les eleccions municipals del proper 22 de maig continuem el procés triant el candidat de la nostra formació política.

En les pròximes setmanes conformarem tant la llista com el programa electoral, que es troba en fase molt avançada.

El programa que els presentarem s'ha desenvolupat des de l'experiència municipal, després d'un constant treball a peu de carrer i incorporant les aportacions realitzades tant pels visitants de la nostra pàgina web com de les xarxes socials. Les entitats i associacions del nostre municipi també han estat determinants en l'elaboració.

Els avancem que el programa electoral que els presentarem parteix de dues premisses fonamentals: la transparència en la gestió i la participació ciutadana.

Powered by SEM