Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 30
PitjorMillor Democràcia 3.0 recull el malestar que es percep al carrer sobre el malbaratament econòmic dels partits polítics en campanya electoral i per això vol fer una campanya amb el mínim cost possible. Per això utilitzarem en gran mesura materials reciclats, si és possible obtinguts de manera gratuïta. Suposo que durant aquest Nadal ens han vist recollint cartrons pels contenidors, estàvem fent aprovisionament.

Democràcia 3.0 també és conscient de la bretxa, cada vegada més gran, entre els ciutadans i els polítics. Per això volem que els ciutadans de Sant Andreu de la Barca es converteixin en element actiu de la campanya electoral que la nostra formació política desenvoluparà en els pròxims mesos. Busquem la participació ciutadana i que els ciutadans expressin quin és el Sant Andreu que desitgen.

Democràcia 3.0 creu que els ciutadans de Sant Andreu de la Barca tenen molt a dir i per això us convidem a que plasmeu en un cartell el Sant Andreu que desitgeu. Aquests cartells formaran part de la nostra campanya política i seran exposats a la via pública com un desig propi de Democràcia 3.0.

Democràcia 3.0 atorgarà dos premis de 300 euros als millors cartells presentats. Un dels premis serà concedit per votació popular i l'altre per la nostra formació política.

Us animem a participar en el concurs. Llegiu les bases i feu la preinscripció abans del proper dia 6 de març.

Si no hi ha prou participants haurem de recórrer a una campanya tradicional i ara per ara aquesta situació no entra en els nostres plans. Confiem en vosaltres.

La tècnica artística no és el més important, sinó els desitjos d'arribar a fer un Sant Andreu de la Barca millor i ser partícip del canvi.  
 

 Preinscripción en el concurso
 
Cartell d'exemple. Fora de concurs.
Cartell d'exemple. Fora de concurs.

   

Powered by SEM