Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 10
PitjorMillor 
There are no translations available.

 

El pasado 12 de julio el Pleno de la Sindicatura de Comptes de Catalunya aprobó el informe 16/2016 relativo a la fiscalización de los gastos del Ayuntamiento de Sant Andreu de la Barca correspondientes al ejercicio 2014. Se adjunta el informe.

A la vista del informe se pueden observar un relato de irregularidades cometidas por el Ayuntamiento. Estas irregularidades no son más que las denunciadas por Democracia 3.0 en los continuos informes que nuestra formación política ha ido remitiendo a este órgano de fiscalización. 

 

Powered by SEM
 
Valoració d'usuari: / 10
PitjorMillor 

 

En el dia d'avui la Sindicatura de Comptes de Catalunya ha comunicat oficialment a Democràcia 3.0 que ha iniciat la fiscalització de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, pel que fa als capítols I i II del pressupost de despeses de l'exercici 2014.

Powered by SEM
 
Valoració d'usuari: / 10
PitjorMillor 

 

La Comissió especial de comptes de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca es va celebrar el passat dia 29 de maig. De forma prèvia es va posar a disposició dels seus membres el Compte General de l'exercici 2014, juntament amb els justificants i antecedents. En paraules planes s'avaluava el compliment del pressupost i si les operacions realitzades són correctes.

A la Comissió especial de comptes li correspon l'examen, l'estudi i informe de tots els comptes, pressupostàries i extrapressupostàries, que ha d'aprovar el Ple de la Corporació sobre el mes de setembre-octubre.

Tots els grups polítics municipals compten amb representació en aquesta comissió, si bé no van acudir tots els seus membre i tan sols dos van emetre informe, òbviament Democràcia 3.0 va ser un d'ells. El dictamen de la Comissió va ser favorable amb el vot de qualitat de l'Alcalde després d'un empat en la votació, amb el vot desfavorable de Democràcia 3.0. La nostra posició es va fonamentar en les conclusions plasmades en l'informe que aquí adjuntem.

Des del dia 2 de juny s'habilitat un període de quinze dies d'exposició pública al qual pot acudir qualsevol ciutadà, amb els mateixos drets que els membres de la Comissió, per la presentació de reclamacions, objeccions o observacions.

 

Powered by SEM
 
Valoració d'usuari: / 8
PitjorMillor 

 

ARTICLE D'OPINIÓ - DIARI DE SANT ANDREU

Aquesta és la tercera vegada que com a candidat a les municipals he hagut d'afrontar una campanya electoral. Sens dubte la que estem vivint aquests dies és la pitjor amb diferència, la més bruta en termes de ciutat per l'estat en el qual quedaran fanals, parets i establiments. Hi ha partits que no han respectat les mínimes regles de joc acordades i al capdavant d'ells es troba el PSC que avui en dia governa i que hauria d'haver donat no només exemple, sinó a més haver sancionat a aquells que embruten els nostres carrers. Vergonyós.

És la campanya electoral en la qual menys debats electorals s'han realitzat, perquè sembla que al PSC tampoc li interessen, ja que no té ni programa electoral i s'assorteix de les idees d'uns altres per conformar vint mínims compromisos, alguns d'ells ridículs. Només s'ha realitzat un debat dels tres habituals, a porta tancada i sense participació ciutadana, en el qual tan sols disposàvem de set minuts d'intervenció.

És la campanya electoral del malbaratament, com no del PSC, suposem que per la por a perdre l'Alcaldia. És la campanya de la utilització dels treballadors municipals, alguns subvencionats per altres administracions, per garantir la correcta posada en escena del candidat dels últims vint anys, del candidat que utilitza el seu càrrec com a plataforma per al seu benefici personal.

 

Powered by SEM
 
Valoració d'usuari: / 9
PitjorMillor 

Powered by SEM
 
Valoració d'usuari: / 76
PitjorMillor 

 

 

Democracia 3.0 ha començat a distribuir un nou butlletí informatiu, en el qual s'aborden els següents temes:


Eixos fonamentals de l'actuació de Democràcia 3.0 en els últims quatre anys.

Treball municipal desenvolupat durant la legislatura.

Avanç dels plans de futur que proposa Democràcia 3.0 per a Sant Andreu de la Barca.

 

Powered by SEM
 
Valoració d'usuari: / 7
PitjorMillor 

 

La Junta Electoral de Zona de Sant Feliu de Llobregat ha decidit enviar al Fiscal una denúncia formulada per un ciutadà de Sant Andreu de la Barca, en la qual es posa de manifest la utilització indeguda del seu número de telèfon, amb finalitats electoralistes, per part d'Enric Llorca, actual Alcalde de Sant Andreu de la Barca.

La Junta Electoral de Zona va sol·licitar informació a l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca a fi de què informés sobre la denúncia presentada. La resposta com no podia ser d'una altra manera ha estat que no ha existit utilització d'aquestes dades personals ni petició alguna d'utilització d'aquestes dades.

No obstant això el denunciant ha aportat dades i missatges SMS que contradiuen l'exposat per l'Ajuntament i tot apunta al fet que s'estarien utilitzant les bases de dades municipals amb finalitats electoralistes sense consentiment dels ciutadans i cedint-los a un tercer (Enric Llorca, actual Alcalde del PSC).

Powered by SEM
 
Valoració d'usuari: / 7
PitjorMillor 

Powered by SEM
 
Valoració d'usuari: / 12
PitjorMillor 

Powered by SEM
 
Valoració d'usuari: / 8
PitjorMillor 

Powered by SEM
 
Valoració d'usuari: / 6
PitjorMillor 

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0

Joomla extensions by Siteground Hosting